onsdag 15 november 2017

Tränat

Förra veckan tog Myran bussen till Borelund för att hoppa för Jacob. Han var jätteduktig och blev gillad och godkänd! Kul när man hittat en häst som man själv tycker är fin när även andra gör det!
Annars tränar vi på här hemma för Ryttarprinsessan och Fröken Grevie vilket har börjat ge resultat!

Myran har till och med börjat bli lite kvick när vi hoppar, enligt myrmått mätt i alla fall! Vi hoppade serie med oxrar och han tryckte ifrån rejält från marken och var snabb från backen på ett sätt som jag inte riktigt känt innan. Det ska bli så roligt att följa denna häst framöver och se vad han går för när vi väl kommer ut.

Gällande utflykter ut i verkligheten så får vi ligga lite lågt ett tag till. Min transport förväntas inte komma förrän i mitten av december och innan dess så är det svårt att komma iväg. Det blir dyrt att hyra lastbil bara för att tävla en klass på 90 cm och just nu finns det inga bra Pay and Jump att åka ut på vad jag kan hitta. Liten detalj till, min uppkörning gick ju så där och så pratar vi inte mer om den saken!!

Men vi får se? Så länge vi mest håller oss hemma så kommer nog bloggandet att var som det är just nu. Ett litet inlägg då och då när andan faller på! Vi ses när vi ses!
💗💘💚



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar