tisdag 11 april 2017

I ridhus och tankar om trädgård

I går blev det bommar i ridhus! Det kändes som om det var evigheter sedan jag var innanför dessa väggar och det är nog nästan två veckor sedan faktiskt?? Hur som haver, Piraten kändes väldigt fin och pigg! Badridningen verkade inte ha tröttat ut honom i alla fall.

I dag får han vila och för jag måste hinna klippa gräsmattan efter jobbet, nackdel med sommarhalvåret. Trädgårdsarbete tillhör INTE någon av mina favoritsysselsättningar. Visst jag gillar fina trädgårdar men den pysslighet jag eventuellt har i kroppen får jag gott och väl utlopp för i stallet. Det finns sen inget över för övriga pyssliga verksamheter, såsom bullbak, handarbete eller trädgårdsskötsel. Jag gillar att göra Netflix övrig tid, inte att gräva i myllan eller att vara husmoderlig! Lat kan man också kalla det😏!

Jag har haft som förslag att vi skulle asfaltera och ha konstgräs i hela trädgården men har tyvärr inte fått något gehör för det?? Jag tänkte mig sådan där gummiasfalt som man har i lekparker?? Man skulle kunna göra trädgården riktigt trevlig och lättskött! Ni vet lite gröna kullar och små stigar i brunt och små "bäckar" i blått! Jag kan även tänka mig lite krukor här och var med levande blommor, bara som en eftergift för det naturliga! Jag ska nog lobba hårdare för denna idé tror jag!!

Dags att ta tag i dagen och ta sig till jobbet för att tjäna pengar! Det är lugn vecka då ungarna och lärarna har påsklov så jag kan få undan skrivarbete och förkovra mig i människan djupaste vrår gällande begåvning, koncentration, inlärning och uppmärksamhet! Vi ses!

Bildresultat för gummiasfalt lekplats
Lite så hät tänker jag mig!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar