fredag 21 juni 2013

Dag två gick ju sådär

Rent funktionärsmässigt funkade det bra men ridmässigt var det en ren katastrof. Tolv fel, inte ok i en 1.30 anser jag, åtta fel är ett sådär resultat, men tolv fel får mig att känna mig urkass som ryttare! Varenda distans red jag helt upp åt väggarna. Jag lyckades varken rida framåt eller bakåt utan hamnade i mellanlägen hela tiden. Knatten gjorde det bästa av situationen och försökte verkligen att reda ut det på egen hand, men det blev honom övermäktigt.

Det värsta var inte att vi fick ett dåligt resultat utan att jag inte red Knatten tillräckligt bra för att göra honom rättvisa. Det skäms jag över, sedan är jag grymt besviken på att jag bara åkte häst och inte ändrade på min ridning första gången jag gjorde en fadäs utan gör om samma sak flera gånger!! Idiotiskt, men nu får det vara nog med klagandet för i morgon är en ny dag och jag har möjlighet att göra om och göra rätt.

Bättre fokus vid bangång, göra upp en plan och försöka följa den. Vid en analys så här i efterhand så var det nog mycket av koncentrationen som svek i dag! Jag får väl ha Matheas ord i öronen. "Mamma om du inte vinner ett pris så vill jag inte vara din dotter längre!"

Lite mer så här i morgon vid bangång            Foto: Ewa Levau

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar