torsdag 17 oktober 2013

Mycket skit i boxen och gå, gå gå

I går fick ju Russ stå inne hela dagen för att skydda sticksåren i benen och jäklar vad han hade skitat ner! Jag fick köra ut tre stora kärror och sedan strö med fyra balar. JP i stallet berättade att han hade varit väldigt trött hela dagen och legat ner jättemycket och han låg ner när jag kom. Det tog nog en del på krafterna för honom när han var iväg i förrgår. Nu väntar jag spänt på att jag ska få en tid för operationen helst gärna i går. Det här med att vänta, not for me!! Under tiden tänker jag bara promenera honom och låta honom stå ute i lilla hagen.

Det här med att promenera vid hand tycker Knatten är fullständigt onödigt, varför ska man göra det liksom. Antingen står man still och äter när man blir ledd eller så blir man inte ledd alls utan man får vara ifred. Vi gick några rundor med Slips och M i går. Slipsen pigg, allert och studsandes fram medan Knatten försökte sig
på att stanna och beta hela tiden och när han inte fick det så försökte han bita mig i armen. Men lite måste han ju ändå röra sig så att han håller igång magen resonerade jag men så resonerade verkligen inte Knatten.

Jag ser fram mot alla de promenader som kommer att gås framöver, eller inte!!
    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar