måndag 2 december 2013

Ännu en helg avklarad!

Ännu en helg i slapphetens tecken. Jag vaknade som vanligt snortidigt av mig själv trots att jag inte behövde det. Men det passade ju bra för då hann jag med extra mycket slappande när jag klom hem från stallet efteråt. Det känns som det var eoner av tid sedan jag tävlade och var iväg en hel dag under helgen, det känns faktiskt som om att det var i ett annat liv! Det känns som att jag aldrig någonsin mer kommer att tävla igen, det känns som om jag aldrig kommer att få sitta på min häst!! Fast nu är det bara en vecka kvar, sedan får jag sitta upp igen. Det känns som evigheter!! Visst är det roligt att rida på Musseman men det är ändå inte Knatten!!

Gud vad jag längtar efter att få hoppa honom igen, ingen annan häst jag ridit är som Knatten att hoppa! Nu har jag i och för sig inte ridit så många hästar som är i Knattens klass tidigare och med klass menar jag att det finns kapacitet att gå högre än 1.30!! Sen om han har mer kapacitet än att gå 1.40 det vete katten men 1.40 ska vi nog kunna tråckla oss över! Men oj vad jag går händelserna i förväg nu, jag kanske ska börja med att skritta först och inte ta ut saker och ting i förväg man vet ju aldrig vad som kan hända med dessa djur och deras extremiteter!! I dag ska vi i alla fall vanka runt anläggningen några varv, som vanligt då!

Under tiden som jag skrittar på så får ni nöja er med lite sporadiska, lätt tråkiga inlägg. jag har inte en skannat av nätet när det gäller vad som händer och sker i hästvärlden eller bloggvärlden, jag har inte ens kollat på den minsta sändning från Globen!! Jag känner att jag kanske börjar koppla bort hästvärlden lite??


                    Foto: Ewa Levau
Så länge sedan att det känns som en dröm, det kanske det var, för det ser ut som om jag sover!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar