tisdag 22 november 2016

Nu kommer han snart!

Nu är det bara några timmar till innan nya hästen dyker upp. Han heter Dante men eftersom det redan finns en häst i stallet med det namnet och jag har ridit en annan Dante (som tyvärr numera är med Knatten på evigt gröna ängar) så har han gått under arbetsnamnet Piraten. Vi får se vad som blir hans tilltalsnamn när han väl landar. Jag hoppas att ägarna inte har något emot att jag "döper" om honom så länge han är hos mig. Jag kan liksom inte låta bli att hitta på nya namn till dom hästar som kommer i min väg😍!

Han beräknas att vara framme någon gång vid 20-tiden i kväll. Så snart jag slutat jobbet ska jag åka till stallet och fixa till det för honom så att han känner sig välkommen. Jag har köpt en sån där fin himalayasaltsten och mumsigt hästgodis med mangosmak till honom. Boxen ska ströas upp så att den blir inbjudande och jag måste namna höpåsar och hinkar till honom också. Lite roligt pyssel i väntan på den nya förmågan alltså. En ny grimma ska han även få det är liksom det minsta man kan få när man flyttar in ny.

När han väl är framme får det bli promenadrunda i ridhuset så att han får röra på sig efter den långa resan, han kommer hela vägen från Sandviken vilket är en bit härifrån. Nytvättade täcken väntar och sedan blir det mat och bums i säng!

I morgon får vi bekanta oss lite till och då kommer jag även att skriva lite mer om vad det är för en häst!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar