måndag 2 januari 2017

När det inte går som man tänkt

Förra veckans träning för Jacob gick inte alls som jag tänkt. De träningar som jag hittills haft med Piraten har gått strålande och allt har känt så lätt och rätt. Men nu fick vi ett bakslag som hette duga. Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag såg nog inte ett enda avstånd rätt och fick inte alls till det. Jag drömde mardrömmar om hur dåligt jag red efteråt och vaknade mitt i natten och konstaterade att nu är det lika bra jag slutar rida!! Det har gått några dagar sedan dess. I morgon är det dags för ny träning där jag tänker att vi backar bak lite och gör om och gör rätt. Fina, jämna rundor är målet och sedan checkar vi av på tävling på torsdag!

Piraten börjar bli varm i kläderna och jag tror att han börjar kolla av mig lite och testar gränser för vad jag tillåter och inte tillåter. Häromdagen smet han i stallet när jag skulle göra i ordning honom efter vår ridtur. Han vände bara helt sonika i stallgången och skulle smita in i sin box utan lov!! Jag blev väldigt paff men var allt snabbare än vad han räknat med så hans plan gick om intet och han fick snällt finna sig i att snabbt vara tillbaka där han skulle vara. Lite sånt där håller han på med just nu, men det är väl en fas vi ska gå igenom:

Annars har jag börjat få lite rutin på ridningen och allt runtomkring så nu väntar förhoppningsvis en spännande tid med träning och tävling på riktigt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar