söndag 19 augusti 2012

Planering

När jag skulle kolla tävlingar på TDB la naturligtvis internet av. Får nu använda telefonen som modem och täckningen är lite si sådär, vilket gjorde mig väldigt trött igår och resulterade i att jag la ner pleneringen helt!!

Nu har jag i alla fall lyckats koppla upp mig och kollat igenom tävlingskalendern. Det första jag upptäcker är att det är väldigt många tävlingar som blivit inställda och av de som har tävlingar var det många som jag inte vill åka till. Att jag väljer bort tävlingar beror på olika anledningar som underlag, organisation och klasser som jag inte tycker passar. Upplägget blev därför inte riktigt som jag tänkt mig från början och planeringen fick därför ändras lite. Det blev inte som många avd A som jag först funderade på utan det fick bli avd B på en del tävlingar då dessa passade bättre med vad jag ville rida.

Så här blevt i alla fall:
26/8  Eslöv
1.15 Avd A (+ 1.20 om han känns fin), ute

16/9Örestad
1.15 + 1.20 Avd A, ute
23/9 Sydslätten
1.20+1.20 Avd B inne
30/9 Helsingborg FRK
1.15+1.20 avd B, inne

14/10 Lillhagen
(1.20+1.30??,) Propen inte upplagd
21/10 Skabersjö
(1.20+1.30??) Propen inte upplagd

Sen tröttnade jag kolla eftersom där inte var några propar längre fram så att det blev svårt att veta vilka klasser jag skulle rida vilket ju gör det sådär meningsfullt att planera.

Jag hoppas även på att det kommer några helgkurser framöver med roliga tränare. Det är så givande med den här typen av träning där man kan få lite ny input och det är någon som ser med nya ögon på ens ridning. Förhoppningsvis kommer Lennart Lindelöw tillbaka till LCR under hösten. Om någon känner till en helgkurs nere Skåne med någon tränare som är bra, så tipsa gärna mig.

Förr om åren brukade Lasse Parmler komma några gånger om året till oss. Väldigt bra träningar som gav otroligt mycket. Tyvärr var det svårt att få ihop grupper så de rann ut i sanden. Likaså hade vi KG Svensson som kom men det hände samma sak där, så dessa slutade också. KG var värkligen super att träna för (och så gillade han Knatten mucho ;D)!!!

Det är det konstiga med LCR det är svårt att få igång såna här saker här trots at det är en stor förening, folk tycker att det är för dyrt, vågar inte mm. Trist!! LCR är speciellt faktiskt, en salig blandning av folk på de mest skilda nivåer. Jag älskar det och kan bli vansinningt less på det beroende på humör. Oftast trivs jag som fisken i vattnet här. Jag började rida på Lunds Civila Ryttarförening, LCR när jag var nio år så vi går way back kan man säga!! Kanske skriver jag mer om detta, vem vet?






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar