torsdag 4 maj 2017

Korvar för hela slanten



Hinner med ett snabbt litet inlägg här! Det funkade!! Rassel har blivit pappa. Fem små tjocka filurer tittade ut i går. Tyvärr blev det bara hannar, men vad gör det så länge dom är friska, pigga och glada. Världen sötaste små korvar är det!! Vi ska ha en valp själva, så nu vet Mathea vad hon ska göra hela sommaren!

På tal om korv så hoppade Korven och jag 0.90 i Malmö förra helgen. Hon var jätteduktig och vi kom runt första fasen med noll fel. Sedan försökte vi rida fort i andra fasen och då rev vi tyvärr ett hinder, men vad gjorde det när Korven inte hade en tanke på att stanna. En riktig lite Turbokorv!

Piraten och jag rider runt här hemma i blåsten och vi har en lugn period utan tävling just nu. Då blir det som vanligt mycket uteritter och jogging. Visserligen är man van vid att det blåser här i Skåne, men nu är det ju löjligt! Det blåser ju jämt och inte lite heller! Ibland känns det ju som man står stilla när man rider i motvind och det är så där mysigt. Fast så länge det regnar ska man väl inte klaga??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar