måndag 15 september 2014

Hallå ja!

Bloggen ligger lite i träda för tillfället. Knatten skrittas och det är ju inte det mest inspirerande att ta med i blogginlägg. Planer och mål vågar jag inte ens tänka på än mindre skriva om. Det är ganska mycket stiltje skulle man kunna säga. Denna lilla hobbyn kan ge så mycket glädje men också så mycket frustration, missmod och faktiskt riktig sorg. Jag vill ju inte gnälla mer här i bloggen så därför tänker jag inte skriva om de känslor jag har när det gäller hästar och ridning i allmänhet och Knatten i synnerhet!
Just nu är det hardcore vardag som gäller, gå upp på morgonen, gå till jobbet, jobba, åka till stallet, åka hem laga mat, somna i soffan, masa sig upp i sängen och så sova hela natten och sedan börjar allt om igen. Spänningen är alltså på topp HELA tiden, not ;)!  Men jag ville ändå gå in här för att påminna er om att jag finns eller rättare sagt påminna mig själv att jag finns. Jag kommer tillbaka, förr eller senare, troligen senare! Vi ses när jag tagit mig upp för den här "backen".  Det kan ta sin lilla tid för jag cyklar just nu på en ganska trög damcykel, men även dom kan man ta sig fram på så nog katten ska jag ta mig upp!!

3 kommentarer:

  1. Det kommer tillbaka efter lite distans, inte ett skit funkar när det låst sig hos bägge. Ingen idè att forcera fram nåt som saknar känsla, det gör saken värre.

    Du menar inte att du cyklar på den?! skitful och ser tung ut. Ett plus för bekväm sadel dock, Cyklarnas svar på en hederlig gammal Butet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej jag cyklar inte överhuvudtaget;)! Helt random bild från nätet!!

      Radera
    2. BRA, Det är urtråkigt att cykla och man ska undvika sånt som är tråkigt.

      Radera