måndag 26 mars 2018

Vi kom iväg!

Vi tog oss iväg till Sydslätten i lördags. Myran skötte sig exemplariskt och lekte inte en enda gång "kast med liten Titti"! Vi fick med oss hem vår första rosett då vi tog oss felfritt runt den enorma banan på hela 80 cm! Den här gången var banpersonalen mindre hotfull så att Myran kunde koncentrera sig på hindren i stället för på annat runt omkring!

Den här gången red jag fram till alla som stod på marken så att Myran fick se att det faktiskt bara var vanliga människor som stod där och inte hästätande odjur! Hinder verkar han inte titta på direkt utan han reagerar mer på det som är runt omkring! Om två veckor är planen att vi åker till Stävie själva eller med Fröken Grevies buss. Det går rykten om att mitt släpp är på ingång, men som vanligt så tar jag dessa rykten med en nypa salt!

Även lastning och resan gick bra och Myran stod nöjt med de andra hästarna och var inte speciellt stressad varken när vi lastade eller åkte. Det ska nog bli bra med resandet också här framöver!

I söndags blev det uteritt med Korven, Hurtbullen och ett annat ekipage. Äntligen lite sol och känsla av att våren kanske är i antågande??  Denna tillställning gick även den hyfsat lugnt och städat till. Där var någon liten incident med ett dike och en slänt men det är inte så mycket att orda om så det gör jag inte heller. Man kan väl säga att det sällan är tråkigt med Myranpyran i alla fall:)!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar