tisdag 3 november 2015

Tappat fokus på bloggen IGEN

Det här med bloggandet går så där nuförtiden. Det känns som om jag har skrivit allt som ska skrivas och det är svårt att hitta inspiration. Allt i bloggvärlden är det redan någon annan som har tyckt eller tänkt och jag kan inte komma på något som jag just nu skulle kunna tycka till om.

Det är så mycket vardag för tillfället som det bara kan bli. Visserligen var jag ju i Helsingborg på Mr Helsingborgs väldigt tjusiga och fina tävlingar. Det var jätteroligt att rida på en sådan tävling men det blev ju lite, eller mycket stolpe ut för mig och Metallic! Men vi tränar på och målet är ju nollor i 1.20.

Harry jobbar på han med i går var vi i ridhuset där jag försökte få lite styr på det här med böjda spår och att hitta takt och tempo. Harry var inte det minsta samarbetsvillig till att börja med och sprang mest runt och tog ingen nämnvärd notis om mig på ryggen. Efter ganska mycket galopp gick det bättre och Harryliten började lyssna på mig och på slutet var han ganska fin i både trav och galopp.

Efter passet insåg jag att jag kanske borde rida någon mer dag i veckan i ridhus eller på banan för att jobba på lydnaden och annat smått och gott. Som det är nu är vi mest i ridhuset när vi hopptränar och sedan rider jag ut. Men det är ju ändå den tiden på året då ridhustraggel kommer att tillhöra den vanliga ridningen och inte undantaget. Jag gillar att rida ut och man kan jobba hästar ändamålsenligt även där men ibland kan man ju även behöva böja ta igenom dom i sidorna och det är lite svårare att göra det på rakt spår på en grusväg!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar