torsdag 17 september 2015

Logistik

Ibland är det här med logistik och planering väldigt påfrestande!! Framförallt innan man sätter igång själva fraktandet av sig själv, barn och hästar utan när man ska planera för det. Jag är relativt stresstålig men är det något som får mig att känna ångest så är det planering och framförallt planeringar som behöver göras med hjälp av almenacka och där mer än jag är inblandad. Känner ni igen känslan av lätt kortslutning i hjärnan när ni får upp kalendern och ska försöka pussla ihop tider så att det ska passa för alla!! Jag blir helt matt bara jag tänker på det!

I dag är en sådan dag då jag verkligen måste tänka till för att hinna göra allt i rätt ordning och i rätt tid. Jag känner hur min andning sätter sig strax under tungan, här är det fråga om stadiet innan hyperventilering. Det är Jacobträning i kväll, vilket jag inte vill missa. Jag har möte fram till fem på jobbet och måste verkligen gå prick fem och inte en minut senare för att hinna kolla till Harry och hämta sadel och hjälm i stallet. På vägen till Lund måste jag svänga in om Mc Donalds och köpa kvällsmat till dotter så att hon inte svälter ihjäl då jag inte hinner hem i tid för att göra middag till det stackars barnet! Kö på Mc Donalds är inget alternativ i denna plan, ska tilläggas!! Sedan in till Lund för att hinna ha Metallic färdig att lasta till halvsju.

Väl framme ska jag lyckas samla ihop både kropp och själ så att jag kan göra ett riktigt bra pass, vi får se hur det blir med det!! Nu ska jag djupandas några minuter så att jag samlar på mig syre till hjärnan, det kan nog behövas!

               En som tar det lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar