fredag 11 december 2015

Kärt återseende

I onsdags åkte Harry till Vilda Västern för att ha lite jullov! Det var ett kärt återseende med hagen för lille häst. Han var lerig upp till öronen när han kom in till kvällen och såg nöjd ut i sin jättebox när jag kom. En häst kan nog inte ha det bättre än vad dom har det hos Pajen i vilda Västern. På min facebook  sida ser ni när hann släpps i hagen.

I övrigt har det inte hänt jättemycket på hästfronten förutom att jag hoppade Dante och Metallic i måndags. Båda hästarna gick riktigt bra och hade rätt så mycket turbo i rumpan. Mest Dante som vanligt men även Metallic studsade till lite då och då! Metallic och jag kommer att hänga en del i helgerna då Rödluvan åker på julledigt. Ska se om jag kan få till hoppning med serier då. Pontusträningen har juluppehåll så det blir ingen hoppning för honom innan nästa år. Harry ska vila nästa vecka också och sedan sättas igång lite smått när han är kvar i Vilda Västern om tiden tillåter det. Han lär inte ta någon skada av att gå en vecka till där ute och skrota om det nu skulle vara så.

Själv försöker jag att plugga teori när jag har tid över, det går sådär. Jag gör testprov efter testprov och visserligen klarar jag dom lite då och då men inte så ofta som jag borde;)! Jag får se om jag hinner läsa igenom båda böckerna denna helgen och sedan råplugga nästa vecka. Jag har tid bokad om två veckor för att skriva men vet i katten om jag är färdig till dess, även om jag kommit en bit på vägen sista veckan. I helgen ska jag försöka fota mitt släp och lägga ut en annons för att se om det går att sälja överhuvudtaget. Om man är lite händig så kan man fixa till det så att det blir riktigt fint tror jag. Tyvärr är jag inte det minsta händig så jag får lämna in det och då är det kanske bättre att lägga dom pengarna på att köpa ett något nyare släp i stället? Jag ska i alla fall först se om det finns något intresse för det. Det är ju lite speciellt mitt släp!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar