tisdag 20 augusti 2013

Är nog allt lite nervös;)!!

När jag hittade detta på ridsportförbundets hemsida körde det till lite i magen och tanken "att vad fanken har jag gett mig in på" flög förbi i huvudet. Men vad katten bara att man hann att anmäla i tid var ju en bedrift i sig, så att starta kommer ju att vara rena vinsten;)!!

Jag är inte bra på det här med att resa och packa det gör mig tokigt stressad, därav att jag nästan aldrig reser. Jag tror det beror på när jag en tid i tonåren sov hos olika kompisar var och varannan natt och alltid hade med mig ombyten och grejer i en pippikoffert. Då var jag aldrig hemma eller sov i samma säng i en hel vecka vilket var ganska stressande, men nu vill jag bara sova hemme i min egen säng. Jag gillar hemma heltenkelt. Men man ska ju jobba med sina nojor och det gör jag verkligen nu. Måns som reser var och varannan dag i jobbet tycker att jag är hysteriskt fjantig.

Man skulle ju kunna tro att om det är så jobbigt att packa så borde jag vara ute i god tid och göra detta, men nej inte! Jag har fortfarande inte packat en endaste liten pinal utan har bara påbörjat tankerbetet gällande packning. M packade nog i stort sätt färdigt i går kväll místänker jag. Jaja packa hinner jag nog alltid även om det nu blir lite stressigt!



 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar