tisdag 27 augusti 2013

Fredag och lördag på Grevagården

På fredagen var det dags för 1.35 och den var stor tyckte jag och Mr B höll med mig. Dessutom fanns det med överbyggt vatten vilket Knatten aldrig har hoppat!! Med tanke på Knattens tidigare beteende med vattenmattor så var jag ganska orolig för detta mycket blåa vatten. Som tur var var det sista hindret så jag tänkte att vi ändå skulle komma runt nästan hela banan!

Jag red faktiskt riktigt bra den här gången fast vi hade ett ner. Vattnet då? Jodå vi tog oss över eller kanske igenom för Knatten landade i vattnet så att det stänkte blått omkring oss, attans tur att det inte räknades som fel. Knatten hade tänkt stanna men vi hade sådan fart så han hoppade liksom ändå, jag tror att han blev rätt så överrraskad själv över att han kom över. Den här rundan var den jag var mest nöjd med, då jag faktiskt höll fokus hela vägen runt!

Däremot tappade jag en del dagen efter och red kasst på några hinder så att vi fick åtta fel. Den rundan var det både högt och lågt kan jag säga. Russ kämpade på väl men jag tabbade mig. Jag måste lära mig att hålla min kopncenration på topp hela vägen runt, då kan jag rida riktigt bra men så fort jag börjar tappa koncentrationen så rider jag bara på måfå och då går det som det går. Skärpning på mig! Jag får väl börja med några koncentartionsfrämjande övaningar eller något!?

Förhoppningsvis så kommer det filmer senare. Ritterna filmades och fotades alla av någon kille som man kunde köpa både bilder och filmer av. Tyvärr verkar det inte som om han lagt upp dom ännu på sin hemsida, men när han gör det ska jag nog kosta på mig att köpa dom, sen får vi se om jag visar dom för er;)!
Foto: Ewa Levau

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar