onsdag 27 november 2013

Inte mycket till bloggande, igen!

Jag är väldigt dålig på att blogga just nu! Men här är en liten uppdatering gällande vad som hänt sedan sist. Knatten har varit på återkontroll, det har varit magsjuka här hemma och så har jag hoppat Musseman. Mer spännande än så är inte mitt liv för tillfället. Faktiskt är det magsjukan som har var det mest aktionfyllda vill jag påstå. Först var dotter dålig och sedan jag, så jag har inte varit på jobbet sedan i fredags förra veckan. I morgon skall jag nog orka masa mig iväg i alla fall. Först i kväll har jag ätit något annat än pankakor som har varit det enda jag har kunnat stopp i mig efter att jag blivit bättre i magen.

Eftersom jag mest legat som ett paket i soffan i tre dagar så finns det inte heller mycket att skriva om. Jag har lyckats masa mig iväg till stallet för att fixa där men mer än så har det inte varit. Jisses vad trött man blir nuförtiden när man varit dålig, eller jisses vad trött jag är alltid! I går sov jag från åtta på morgonen till två på eftermiddagen! I dag har jag inte sovit lika tungt på dagen men har ändå mest vegeterat i soffan framför telvisionen. Känns helt främmande att man ska jobba i morgon faktiskt.

Jag har inte heller följt med i vad som har hänt i hästvärlden och vilka debatter som rasar där. Det senaste jag läste var några inlägg om stress men det har jag ju redan behandlat här så det känns inte så aktuellt att skriva om igen. För att skriva om stress när man legat i en soffa i tre dagar känns inte direkt relevant.

Inte heller har jag några spännande projekt att prata om eftersom mit liv är rätt så normalt och enahanda. Jag har inga klart definierade mål eller planer med varken min ridning eller med min ickeridande del av livet. Då är det tråkigt. Tack och lov att A låter mig rida Musseman för hade jag inte fått göra det så hade jag förgåtts av uttråkning. Jag har även fått klartecken från A att om jag vill och styr upp allt själv så får jag även tävla på Musseman, men det är ju inte aktuellt förrän nästa år så det känns lite avlägset att planera för det seriöst nu. Nä ni får nöja er med en tråkig ointressant blogg för tillfället och inte hamnar jag på någon topptio lista heller precis!! Hej så länge kanske är jag roligare i morgon, kanske inte!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar