måndag 27 juni 2016

Förslag på bloggar och inspiration

Jag läser en del bloggar som jag mer eller mindre följer regelbundet. Det finns lite olika anledningar till att jag läser bloggar. De flesta är så kallade kändisbloggar inom hästvärlden dessa följer jag för att jag är nyfiken och gillar att "snoka" i dessa bloggstjärnors värld på nätet. Sedan följer jag bloggar där jag känner personen i det verkliga livet och det därför är kul att läsa dom. Vissa läser jag för att dom är roliga och får mig att skratta. Sedan läser jag hästbloggar för att få inspiration och för att hålla reda på vad som rör sig ute i bloggrymden.

Men just nu känner jag mig ganska så trött och uttråkad av en del av de bloggar jag läser och skulle gärna vilja ha tips på några intressanta, inspirerande och roligt skrivna bloggar om häst och ridning. Gärna bloggar som är annorlunda skrivna med självdistans och humor och som inte handlar om hur duktiga och kompetenta och målinriktade bloggskrivaren är. Just nu orkar jag inte läsa ord som  "fokus", "prestation", "mina mål" eller "jag är så lyckad och lycklig för jag har en miljon myror i röven och tusen projekt på gång"!

Jag tar gärna emot tips på lite äldre bloggare, tanter och farbröder i min ålder som bloggar känner jag inte till så många av så det vill jag gärna ha förslag på. Sedan hade det varit roligt om ni hade gett mig lite tips om vad det är ni vill läsa. Åsiktsinlägg är ju inte jättevanliga här men jag är öppen för förslag. Är det något ni undrar över gällande mig, hästar eller mer privat! Som sagt jag har lite idétorka för tillfället så det hade varit jättekul om ni kom med förslag.

Jag kanske ska vara lite mer "bloggig" med fler foton med sugande blick, fast de känns inte riktigt jag;)! Veckans outfit var det längesedan jag hade med?! Jag kanske ska skriva mer om utrustning för det ska man ju göra! Fast då måste jag ju köpa en massa utrustning och det är jag lite för snål för, i alla fall om man ska komma upp i de kvantiteter som är värdiga en bloggare. Jag kanske helt enkelt bara ska göra min grej och fortsätta som jag gör!? Vi får se;)

Sjukt "bloggigt" foto!!
   
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar