torsdag 3 november 2016

Ni får vänta lite till

Hej ni får vänta lite till på mer frekventa uppdateringar här. Ännu står det bara höpåsar och ett skåp i min box och dom är ju inte så roliga att skriva om. Eventuellt kommer det en häst nästa vecka men det återkommer jag om, då allt kan hända och inget är säkert förrän det är säkert;)!!

Numera har jag Smartie några gånger i veckan så mitt behov av ridning är inte helt otillfredsställt. I måndags var jag och tränade för Lennart Lindelöv vilket gav en lite ny kick och input. Lennart sa väl ungefär det jag tänker och som jag måste jobba mer med.  Pinglan måste galoppera mer och jag får inte försöka att öka galoppen med hjälp av sätet, som det lätt blir när jag inte tycker att hon går fram. Lätt sits och att driva med enbart underskänklen var det han fick påminna mig mest om och det fungerade ganska bra. Agda behövde inte skämmas ögonen ur sig i alla fall;)!

Jag red med andra ekipage med riktigt fina hästar och det i sig var inspirerande. Vi fick hoppa mycket linjer på böjd båge där det gällde att vara färdig i tid. Precis sådant som jag VERKLIGEN behöver träna på, då jag lätt tappar bort min ridning där. Nyttig och givande träning så nu har jag satt upp mig i "kö" på en plats. Det är en bit att köra men det får det vara värt, dessutom är det bara varannan vecka så det är rätt lugnt. Tyvärr är träningarna på samma dag som Agda tränar dressyr. Fast eftersom Agda är den bästa av ägare så låter hon mig "ta" Pinglan varannan vecka för att åka iväg. Vem behöver äga en häst själv när man är medryttare med en sådan ägare??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar