tisdag 16 oktober 2012

Mindre häst

Två veckor framöver kommer det inte att bli så mycket häst eftersom jag är turnéänka. Det innebär helt enkelt att min sambo Måns är på turné i fjorton dagar och jag är själv hemma med Mathea. J får har Knatt några extra dagar så att jag kan köra till fotbollsträningar och läsa läxor annars är det svårt att få ihop det på egen hand. Jag har haft det lyxigt rätt länge nu eftersom Måns har varit hemma ovanligt mycket detta året.

Förr om åren var han iväg betydligt mer vilket innebar en del pusslande för att få ihop allt. På något sätt har det alltid löst sig med hästen även om  min stressnivå ibland legat lite väl hög. Tack mamma säger jag! Om ni undrar vad sambo sysslar med, så arbetar han som tekniker inom musikbranshen och kuskar runt på vägarna med bl.a Timbuktu och Håkan Hellström.

Därför är det tveksamt om det blir någon träning för mig i kväll eller inte. Dotter spelar fotboll till kl 18.45 och min träning börjar 19.30, får se hur jag löser den ekvationen? Kan gå för jag är en sann tidsoptimist av stora mått och jag är väldans snabb på att gör i ordning hästen när det gäller. Tänk om Mathea hade gillat hästar hon med då hade saker och ting varit betydligt enklare på både mamma- och hästfronten. Men nu är det som det är.


                                                                       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar