tisdag 15 mars 2016

Något säger mig något...

Just nu går det inte alls bra på bilfronten, någonting säger mig att jag varken ska ha en bil eller en häst!!? Bilen var ju inne på verkstad i fredags och fick hämtas ut mot en summa av 9800 kr. Då hade den ny fin länkarm, nytt bromsbelägg och nytt oljefilter, ny olja och lite annat som görs vid servicen! Egentligen skulle verkstaden även åkt och besiktigat bilen men jag sa att dom inte behövde det utan det kunde jag göra själv senare!! DUMT för i söndags gav bilen mig ett meddelande om att den ville ha ytterligare lite service på lite saker!! Nej det får du INTE tänkte jag, tyvärr går den inte igenom besiktningen om det inte åtgärdas:/! Det handlar om en liten jävla, ursäkta svordomen, lampa som ska bytas ut, tyvärr kan man inte byta ut den på verkstaden utan måste skicka ner en del av bilen till Holland för att få det fixat mot priset av si så där 2000 pengar!! Inget fel som påverkar varken körning eller säkerhet men som en besiktningsman inte släpper igenom. Finns bara en sak att säga om det, eller tre! FAN!! FAN!! FAN!!

Vad har då detta med att jag inte ska ha någon häst! Jo det är för att dom kronor jag fick ut på Knattens försäkring just nu tar slut med ljusets hastighet! Visserligen är jag hur nöjd som helst med det upplägg jag har med Harry. Inte äga bara förvalta. Men bara för att detta fungerar bra nu så vill jag ju ändå ha pengar på banken så att jag kan köpa en häst om jag nu skulle vilja det! Därför var min tanke att spara så att den summa jag redan har ökar, men makterna runt omkring vill inte det verkar det som.

Med min dåliga ekonomiska karaktär kommer jag snart fullständigt att skita i att ens försöka spara och smälla det som redan finns på kontot, för som det ser ut nu så har jag inte ens råd med att köpa en bläs på en häst ensingång!! Däremot har jag råd att laga bilen!! Bilen som jag ändå hade tänkt byta ut till hösten, för det har varit min plan hela tiden, då vill jag ju inte lägga en massa pengar på att laga den nu! Men om jag inte lagar den kan jag inte besiktiga den och då blir det svårt att sälja eller byta in den, så det är lite moment  tjugotvå över det hela.

Men annars är det jättebra med allt:)!!

Bildresultat för skrotbil
Det kunde ha varit värre;))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar