onsdag 1 april 2015

Vad tröstar bäst?

Hej alla livet går vidare och jag spontangråter lite då och då men det är ändå rätt ok. Jag ser ju ofta glaset som halvtomt i stället för halvfullt. Låter kanske som en pessimistisk livssyn men det håller jag inte med om, för när jag ser det halvtomma glaset vill jag alltid komma på ett sätt att fylla det! Så också i denna sorgens tid.

Så vad tröstar bäst, jo mer häst. Vissa kanske tycker att jag är hemsk som redan surfar runt på hästnet, men det är det som får mig att inte deppa ihop fullständigt. Visserligen finns där inte någon häst som kan mäta sig med Knatten och så kommer det säkert att vara ett bra tag. Men det hindar ju inte att jag kan kolla. Hur fungerar ni i sådana här situationer? Gräver ni ner er i sorg och har svårt att gå vidare eller börjar ni som jag surfa runt och försöker titta framåt så snart som möjligt?



2 kommentarer:

  1. Är helt klart en framåttittare. Är rätt osentimental och icke-nostalgisk av mig så när jag bölat ögonen ur mig så går jag vidare. Tilläggas ska att jag inte varit med om något riktigt tragiskt i mitt liv så jag är förskonad från stora sorger, vet inte om det gör någon skillnad. Du har ju haft lång tid på dig att förbereda dig så jag tycker inte det är alls märkligt att redan börja se på nya möjligheter. Psykolog, heal thy self :)

    SvaraRadera