måndag 16 juni 2014

Jag säger hej när jag hoppat över några åar till!

I går red jag Knatten i alla gångarter lite lugnt och lätt! Jag tyckte nog att han kändes mer jämn och inte alls lika motvillig i vänstersidan som innan behandlingen, men det kan vara inbillning så jag tänker inte säga hurra ännu.

Lundahoppet närmar sig med stormsteg och för första gången på många år kommer jag inte att rida. Det är mycket sorgligt! Jag har missat båda vår större hemmatävlingar detta år eftersom Knatten har varit lite opasslig! Det är charmen med denna sport är det inte det ena så är de det andra som sätter käppar i hjulet för en! Nog med att tycka synd om sig själv nu!

Ja annars var det inte så mycket att skriva om för tillfället. nedräkningen till semestern har börjat då det nu endast är tre veckor kvar. Jag längtar till lata sommardagar med morgonlatte i loggian för att sedan ta ett skutt över staketet för att säga god morgon till hästarna! Förhoppningsvis blir det en del trimmande med hjälp av Bästa Grannen. P sommaragendan står även inridning av ponnyhäst och kanske lite trädgårdsarbete på det med! Jag längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar