tisdag 17 januari 2017

Om vi nu ska prata om att fel person vann??

Då säger jag bara D. Trump på den!! Han installeras på fredag, smaka på den om vi nu ska prata om fel man som vann!!

Peder där emot, så rätt, vi röstade, han vann, svårare än så är det inte! Varför måste sportjournalister och annat löst folk komma med att fel person vann? Hur kan fel person vinna vid en röstning, jo naturligtvis röstningen har gått fel till. Hästfolket blev av någon outgrundlig anledning SÅ många, så det måste ju ha varit fusk!! Kan det, kära sportjournalister och bihang vara så att vi hästfolk faktiskt är ganska många?? Sveriges näst största sport efter fotbollen lite beroende på hur man räknat om jag inte har helt fel? Var det fel person när Zlatan vann för några år sedan också, fusk, röstmobilisering, eller?

Varför inte i stället gratulera och hylla Peder och glädjas med oss inom ridsporten!! Vi är en grupp att räkna med! Inse det kära sportjournalister!! Om ni hade lyft rumpan ur soffan i sportstudion och sett bortom fotbollen så hade ni kanske upptäckt att det finns en helt annan värld där ute med sporter som ni förmodligen aldrig hört talas om eller vet att dom finns. För det är väl det som är ert jobb att täcka och rapportera om olika  sporter och då inte bara sport som ni tycker är viktig!

Sjöström och Stensson ni var värdiga motståndare! Men nu röstade jag på Peder och är därför glad för att han vann!! Precis som många, många, många fler med mig!! Låt oss få vara det!!

Image may contain: 1 person, standing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar