onsdag 18 januari 2017

Rekord!

Mitt inlägg i går är nog det inlägg som flest har läst här på bloggen, jätteroligt! Kanske har jag fått någon ny läsare? Välkommen i så fall och hoppas att du tittar in fler gånger:)! Man märker att vi är engagerade, vi inom ridsporten och att när det väl gäller så ställer vi upp och tycker till! Mycket har det skrivits på olika sportsidor om Jerringpriset, både positivt och negativt!

Några krönikörer och sportjournalister, nämner inga namn här,  har i mina ögon gjort bort sig riktigt ordentligt när dom blottat sin okunskap gällande hästsporten och hur pass stor den är i Sverige. Konstigt att dom inte lärt sig något sedan en ryttare sist var nominerad och vann, Roffe 2011!! Att vissa FORTFARANDE kommer med kommentarer som att "det är hästen som gör allt" eller "varför är det inte hästen som får priset"?? Sådana kommentarer blir jag bara utmattad av att höra! Blir inte ni?? Eller att dom är som frågetecken för att dom på just sin sportredaktion inte pratat om Peder som vinnare. Hallå det finns en värd utanför er egen sfär!!

Hur som helst vi vet att hästsporten är stor, vi är här för att stanna och ta plats, ryttare, hästar och allt annat löst hästfolk omkring. En dag kommer kanske även andra utanför vår sport också att inse det? För vi som "håller på", vi kommer att fortsätta att slita i stallet, engagera oss i sporten, älska våra hästar och pussa dom på mulen, hylla våra hjältar och gå bananas med telefonerna om så behövs! För fy fan vad vi är starka, envisa och fulla av "jävlar anama", vi som kallar oss för hästmänniskor och som kallar ridning för en stor sport!!


Staty, Ridsport, Brons, Samuraj, Japan
Bråka inte med en hästmänniska!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar