tisdag 10 januari 2017

Vanlig dag...

I måndags var en helt vanlig dag med helt vanlig ridning i ridhuset. Jag jobbade vidare med det Bästa Grannen hjälpte mig med i söndags, att få honom lite kvickare och mer på bakbenen. Piraten kändes fin efter ett tag trots att han blev lite purken när jag bad honom att anstränga sig. Det där högra bakbenet vill han gärna lata sig lite med. I går red jag inte så länge då meningen var att vi skulle hoppa hos Jacob på tisdagen, nu är träningen skjuten till på torsdag i stället så jag får stuva om min hästvecka lite grann. Piraten skulle enligt planen hoppas tisdag, joggas onsdag och bli masserad/vila torsdag. Men nu får han nog trimma i dag, joggas på onsdag i stället och få massage i helgen. Så kan det gå.

Hur känner ni för det, att planer ändras? Själv gör det mig inte så mycket då jag nog tycker att jag är rätt flexibel. Men jag vet att det finns folk som blir helt nervös av att deras planering och upplägg spricker.

En stallkamrat och tillika bloggare skrev på sin blogg om motivation och hur hennes läsare kände för det som ni kan läsa här. Jag svarade att jag sällan kände mig omotiverad att rida men att jag däremot har mindre lust vissa dagar. I dag är en sådan dag! Just nu har jag fikapaus på jobbet och sitter här och bloggar. Bloggande innebär att jag tänker på ridning och just nu känner jag inte någon superlust inför min stundande stallvistelse. Nu vet jag att det med all sannolikhet går över så fort jag kommer till stallet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar