måndag 27 maj 2013

En katt bland hermelinerna och ett russ bland fullbloden!

Nästa helg debuterar vi 1.35 på Grevlunda tävlingarna! Eftersom Knatten var så fin under helgens tävlingar så känns det rätt att debutera 1.35 om två veckor! Det är ju faktiskt bara 5 cm högre än 1.30 och höjden är inget problem för Knatten. Dessutom bygger Jonas Holmberg han brukar bygga justa banor även om de kan vara svåra. Det brukar vara fint flyt i hans banor trots att de kan vara tekniskt svåra ändå!

Jag har aldrig tävlat på denna tävlingsplats innan då jag inte har tyckt att jag har haft där att göra bland alla celebriteter och fint folk. Men vad katten Russ är faktiskt en riktigt fin häst som man verkligen inte behöver skämmas för att visa upp sig med, för det mesta!



Efter denna tävling beslutar jag hur jag gör på Lundahoppet om det blir debut i 1.40 eller inte!! Jag vill så gärna debutera 1.40 hemma för där känner jag  mig trygg och alla hinder är bekanta för Russ och mig. Mr B tror på oss så då borde även jag göra det. Mr B har rätt så bra koll på vår förmåga och han skulle inte låta oss göra något om han inte trodde att vi klarade av det.

I dag är jag hemma med Mathea som var lite hängig i går kväll. Vi sov till tio båda två!! Hur skönt som helst, jag har inte sovit så länge på flera månader och det kändes som det behövdes både för mig och Mathea!! Våren är en tuff period med  mycket på jobbet och i skolan! Helgerna vilar man inte heller direkt ut på då det är tävlingar eller fotbollsmatcher eller annat som man ska göra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar