torsdag 19 december 2013

Byta adress och namn!!

I jul när jag har ledigt tänkte jag flytta bloggen och börja blogga med wordpress eller skaffa en egen domän. Jag är trött på alla konstig trafik som går via min sida, vilket tydligen är ett problem med blogger! När jag flyttar hade jag tänkt att hitta på ett nytt namn på bloggen vilket jag tycker är jättesvårt. Det ska ju var talande för mig och min blogg, jag kanske bara ska kalla den för Nafetiti Brown helt enkelt, men låter inte det lite tråkigt! Alla bra bloggnamn är redan tagna känns det som?! Har ni några förslag?

2 kommentarer:

  1. Heter du Nafetiti alltså ? :) Jag är iaf här och läser. Jag gillar WP. Och jag försöker att ta det lugnt, nu när jag börjat arbetsträna efter 3 månaders sjukskrivning. Jag är INTE imponerad av dem som stressar... /Vera

    SvaraRadera
  2. Japp mitt namn är Nafetiti, men det är av någon anledning så svårt för alla att uttala rätt, så då är det enklare med Titti:)! Nej stress är inget att leka med! Som jag skrivit innan var jag sjukskriven i två år på grund av stress och att jag därför inte klarade av att bli mamma. Det var liksom droppen som fick bägaren att rinna över! Efter det så är jag mån om att pilla mig i naveln så mycket jag bara kan och blir rädd när jag läser om alla dessa unga människor som ska göra allt på en gång! Det är jättekul att du följer mig Vera och att du tar dig tid att kommentera här! Lycka till med arbetsträningen! Hoppas att du snart blir frisk igen, det går att komma tillbaka!

    SvaraRadera