tisdag 26 mars 2013

Filmer från Sydslätten

Tävlingarna var låååååååånga! Vi körde från stallet nio på morgonen och var hemma igen tjugo över sju på kvällen. Första halvan av tävlingen gick snabbt, sedan ballade det ur fullständigt med tiden.

Deras trumlare envisades med att gå i sönder hela tiden och underlaget blev lite väl djupt. Till slut fick dom hämta gamla traktorn med en vanlig trumlare och den packade inte underlaget tillräckligt mycket så dom fick köra det dubbelt så många gånger i stället! Dessutom hade dom delat klasserna i två klasser vilket inte stod på Equipe när vi körde till tävlingarna utan ändrades först under dagen när vi redan var där. Jag red i den första 1.20 klassen och i den andra 1.30 klassen vilket innebar en evighets väntan med alla prepareringar av banan.

Tack och lov står Knatten lugnt och fint i släpet och tuggar i sig sin mat, tyvärr kissar han inte vilket inte är så bra då det blir så långa dagar. Då hade jag ändå halmat upp släpet ordentligt för att det inte skulle skvätta på benen, men han höll sig ändå hela dagen. Det skavalde en del när han kom in i sin box sen på kvällen.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar