fredag 1 januari 2016

Hej 2016

Jag hoppas att du kommer att bli ett år som kommer att gå till historien som ett toppen år. Jag har redan dragit mitt 2015 som ni kan läsa här, så då behöver jag inte uppehålla mig längre vid det.

Inför det nya året tyckte jag att det var dags för en ny design, vad tycker ni, själv tycker jag den blev helt ok! Jag ska verkligen försöka bättra mig i år och skriva mer frekvent här på bloggen. 2015- året har varit lite upp och ner och jag har inte varit så inspirerad. Nu med Harrys förestående tävlingsdebut och vidare äventyr hoppas jag att det ska ge upphov till fler inlägg.

Vad vill ni att jag ska skriva om, ska jag bli lite elak, skriva mer åsikter, träning, personligt, tankar eller bara fortsätta som vanligt? Jag undrar vad ni vill ha. (Vilda Hilda jag vet att du vill att jag ska vara elak, så det behöver du inte säga). Tyvärr är jag lite feg när det gäller elakheter och vill inte gärna trampa folk på tårna, fast ni som träfat mig IRL vet att jag kan ha en rätt skarp tunga. Tyvärr, eller tur beroende på hur man nu ser det så är jag inte lika vass när jag skriver.

Lite personligt om mig kan jag förmedla här. Jag äter aldrig frukost, om jag inte serveras en hotellfrukost när jag går upp. Detta händer ytterst sällan hemma hos mig eller typ aldrig om jag inte gör den själv. Min obligatoriska frukost är flytande och består av två jättestora kaffelatte, på pulverkaffe! Baristor värden om hade förmodligen skälvt av fasa om dom hört något sådant!
Medan jag intar denna näringsrika frukost, den innehåller faktiskt allt man kan behöva på morgonen, koffein och naturlig sportdryck, så läser jag bloggar och kollar TV. En vanlig vecka går jag sen till jobbet och är där i sisådär åtta timmar: Varje gång jag är ledig kan jag konstatera att jag faktiskt egentligen inte har tid att jobba. Jag menar jag har ju fullt upp när jag är ledig och begriper inte hur jag ska hinna med att jobba också. Tyvärr är jag ingen troféfru så jag är så illa tvungen att dra in pengar på egen hand, fy och usch.

Men i dag är jag ledig och kommer att åka till båda stallen och fixa där och rida kusinerna (Harry och Metallic), sedan ska jag iväg och kolla på en lite försenad julklapp som jag vill ge mig själv om den är som jag hoppas. Liten cliffhanger där, jag återkommer!

skål för det nya året


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar