tisdag 29 oktober 2013

Hittade det!!

Just nu följer jag en intressant debatt på Elin Janssons blogg, som ni kan hitta bland bloggar jag följer. Debatten handlar om pris på hästar, försäljning, friskhet, röntgen och lite till vilket ni kan läsa i kommentarsfälten till några inlägg Elin har gjort!!

Jag skrev ju för någon vecka sedan om det här med röntgen och länkade till ett inlägg på Hippson, då skrev jag också att jag skrivit om detta tidigare men nu inte kunde hitta det. Men jag har letat upp det nu och ni kan läsa det inlägget här!

Jag håller fortfarande fast vad jag säger trots att djuret nu har boxvila eftersom han är nyopererad! Troligen blir han ju nu fullt återställd och tänk om jag hade missat att köpa Knatten bara för att jag kanske hade röntgat honom och backat på denna lilla skitbit!! För trots denna operation har jag fram till nu fått så mycket häst för så lite pengar att det är helt sjukt. Detta även om han inte skulle bli återställd.

För med Knatten har jag tagit mig upp i klasserna på kortare tid än vad jag gjort med något av de tidigare djur jag har ägt! Jag har lärt mig så otroligt mycket med honom och han har gett mig upplevelsen av att faktiskt sitta på en "riktig" häst. Blir han helt återställd, håller tummarna så att dom  blir blå, så tror jag faktiskt att jag har en häst som jag faktiskt kan komma att starta 1.40 med, ja kanske till och med drömma om att starta 1.50 med utan att vara helt uppe i det blå! Det mina vänner är oerhört stort för mig som aldrig tidigare haft möjlighet till detta. För frågan är om jag hade kunnat hitta ännu en tvååring ute i skogen som var som Knatten med eller utan benbit?? Tveksamt!

Nu blev det så där lite rörigt i mitt huvud igen, men jag tror att ni fattar!!

2 kommentarer:

  1. Bra och viktigt inlägg, och bra debatt! Gillar särskilt Anna Hassös kommentar.

    SvaraRadera