söndag 27 oktober 2013

Nu tänker jag tigga lite;))

Gå in och rösta på mig på bloggtoppen här!! Jag har precis gått om Nellie Berntsson där och ligger som nummer 8. Jag vet, det är tonårsaktigt och fjantigt att vilja ligga på topplistor när det gäller bloggar men litta kul är det allt!  Jag ligger även som nr 43 av mest lästa bloggar på bloggportalen. i kategorin Djur proffsbloggare! För jag har en liten ambition med bloggen, jag vill visa att man kan vara medelålders, heltidsarbetande, normalinkomsttagande tant och att det aldrig är för sent för att försöka förverkliga sina drömmar och mål! Jag anser att jag fortfarande är lovande trots mina 45- år, hihi!

Jag har ju en ambition att tävla högre klasser och försöka komma någonstans inom ridsporten, men jag har ganska små medel till hands för att göra detta, tro mig psykologer tjänar inte så bra som många tycks tro!! Bloggen handlar ju på ett sätt om att det aldrig är för sent att försöka förverkliga sina drömmar jag vill nå ut med detta budskap och gärna till så många som möjligt! Så därför är jag glad att jag ligger med på dessa listor, ju mer man syns ni vet...

Gällande mina ambitioner att tävla och utvecklas så går det rätt så segt och långsamt just nu. Den andra delen av teamet är ju för tillfället inte är så aktiv;)! Man är sårbar när man bara har en häst men att ha två hästar finns inte på kartan, varken ekonomiskt eller tidsmässigt! I bland ångrar jag att jag inte satsade mer på hästar när jag var yngre men på den tiden var jag inte så ambitiös som jag är i dag och jag tyckte inte att jag var tillräckligt duktig heller! Jag kanske inte är så duktig i dag heller men jag har ju märkt att min ridning faktisk har utvecklats en hel del även efter det att jag fyllde 40;)! för det är det som är så fantastiskt med ridningen man kan bli bättre även när man blir äldre, i vilken annan sport kan man bli det?? Nog med funderingar nu, nu ska jag till stallet och mocka tjoho!!

Ulla Håkansson hur cool är inte hon!!

3 kommentarer:

  1. Har självklart röstat OCH lagt till min egen, även om jag faktiskt inte fattade riktigt hur man bar sig åt EGENTLIGEN :-O Vilket meck med äppelmoset, men du har helt rätt, Butta är svårt. Bara min fd häst som jag opererade bakknäna på som det gick lätt med, men så var hon också det största matvraket i mellan-Sverige ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, Tack! Jag fattade inte heller riktigt för jag kunde inte hitta min blogg när jag kopplat den till bloggtoppen. jag tror det tar ett tag innan den dyker upp eller något! Såg att jag hade haft besök från den sidan så det var så jag upptäckte att jag var med på listan;)!

      Butta smakar urk, jag vet Knatten delar så gärna med sig av sina doser och ibland hamanr det i min mun om jag inte håller den stängd!

      Radera
    2. Hej!

      Det är riktigt att det tar några dagar innan din blogg kommer upp, vi måste nämligen manuellt kontrollera och lägga till dem. Vi vet att det är lite oklart huruvida bloggen har kommit fram eller inte, och detta är något som ligger på vår "att-göra"-lista, att förbättra detta dvs. Kul att ni vill lägga till era bloggar!

      Mvh, Simon från Toppen.nu.

      Radera