tisdag 7 januari 2014

Försöker hålla mig till sanningen!

Jag försöker att hålla mig till sanningen och inte försköna när jag bloggar vilket jag hoppas att ni som läser tror på. För är det inte så att saker och ting kan förskönas på de mest fantastiska sätt? Framförallt på nätet. Om du är hyfsat tekniskt kunnig och väljer ut väl valda delar av ditt liv att skriva om så kan vem som helst framstå som en helt fantastisk person på nätet. Nu är jag ju mest inne på sidor som handlar om hästar och där är det ofta som jag får känslan av att verkligheten inte riktigt stämmer överens med nätbilden. Jag vet inte om det är så här överlag inom även andra områden, men jag tänker alltid att saker och ting nog inte alltid är vad dom ser ut att vara, gör ni det med!

Exempelvis hemsidor man kommer till via hästannonser antingen om det gäller försäljning, utbildning eller annat som rör hästar. Jag ser det med kritiska ögon för jag vet hur det faktiskt kan se ut i verkligheten. En annan sak är när man lämnar bort sin häst för exempelvis tillridning vilket jag läste om i en nystartad blogg, det som skrivs här har jag tagit upp ett flertal gånger med folk i min omgivning. Jag skulle personligen aldrig lämna iväg min häst för tillridning om jag var en obetydlig person i proffsens ögon. För gillar dom inte hästen själva utan anser att den är medioker så lägger dom inte ner mycket tid på dessa hästar. Inte alla men många gör på detta sätt.

Men åter till det här om skönmålning så skrev jag detta för ca ett år sedan! Nu ska jag åka upp till mitt geggiga stall, med min håriga föga tjusiga häst i och rida ett helt oglamoröst pass i skritt!! Mycket tjusigt faktiskt!!
Så himla glamoröst faktiskt!!


1 kommentar:

  1. Dessutom tycker jag man nedvärderar sina läsare /omgivning/ kunder eller whatever om man förskönar, vi kan väl se med egna ögon? Det är för mycket prestige i hästbranchen, det tycker jag är TRIST. De allra flesta av oss är ju faktiskt amatörer :)

    SvaraRadera