tisdag 11 februari 2014

Varför inte skriva på?

Jag är inte själv direkt drabbad eftersom jag inte har några loggor på mina tävlingssaker! Men jag är ju i mot alla möjliga regler av principskäl, så varför inte denna!! Det står säkert någonstans varför denna regel införts men det orkar jag inte leta upp så om någon kan upplysa mig så vore jag tacksam;)!
 
Vad jag funderar på, och det har jag nog skrivt någonstans, är vad tillverkarna säger och står gällande denna regel? I förlängningen blir ju även dom påverkade då de inte kan få betalda reklamplatser, för det får dom ju nu. Du betalar för att du ska exponera deras märke, win, win för tillverkare och distributörer. Kanske inte så win, win för dig förutom att du och hästen ser gudomliga ut;)! Fast det kan ju även vara så att tillverkarna har ett finger men i spelet och en baktanke? De kanske tycker att det är en bra idé för nu måste ju väldigt många byta ut sin utrustning till sådan med mindre loggor på som tillverkarna nu framställt då stora loggor är nej, nej! Hmm hur är det med detta? Någon tjänar säkert pengar på detta, så måste det vara, jag kan bara inte räkna ut vem eller hur? Låt era konspirationsteorier flöda för det är rätt så kul med sådana! Under tiden så är jag definitivt mot regeln!! Vill ni också var mot så finns länken till namninsamlingen här!
 
Själv ska jag ge mig en klapp på axeln då jag varit förståndig att inte skaffa några stora blaffor på min utrustning, för när regeln infördes första gången och det blev sådant rabalder,  så togs den ju aldrig bort utan lades den bara på is för att sedan träda i kraft i år!! Därav har alla inköp av schabrak och luvor gjorts i med denna rgel i åtanke. Ibland får jag till det;)!! 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar