söndag 21 juli 2013

Hipp hipp hurra för jag!!

I dag fyller jag år! Något jag in i det längsta försökt att förtränga för i år fyller jag 45!! Min morbror ringde tidigt i morse och grattade mig och då var det ju svårt att fortsätta att leva i förnekelse. Jag har lite svårt att förlika mig med att ja faktiskt är en tant, för jag känner mig verkligen inte som en. Jag känner mig som om jag är någonstans mellan 25-30 så där. Dessutom beter jag mig så också och det är inte för att jag vill verka ungdomlig utan för att jag heltenkelt är så fruknatsvärt omogen. I bland undrar jag när jag ska bli vuxen och mogen och börja bete mig som vuxen och seriös människa?? Typ när ska ponnyungen växa ur mig??

I går fick Knatten vila, det är obehagligt varmt ute och jag avskyr att rida när det är varmt. I förrgår red BG eftersom hon ska rida dressyrkurs på Knatten nästa vecka. Jag har varken råd eller lust att rida själv men jag tycker gott att Knatten kan få jobba lite, moahahaha! Så han ska på tvådagars kurs hos Kerstin André, givetvis följer jag med för att titta och serva som groom! Det ska bli skitkul, månne får ni se en liten film här om det är ok med BG! Knatten i dressyrsadel och lindor det ni!! Fast innan han åker iväg lär jag få sanera honom från topp till tå. Han är så skitigt så att man blir klibbig bara man går nära honom. Svansen går inte att reda ut och manen är så tjock och tovig så att jag vet inte vad.

Nu tänker jag fortsätta att lata mig, inomhus, ute är det helt olidligt att vara med alla det där små krypen som ser ut som kommastreck. Nej värme är inte min grej alls!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar