fredag 12 juli 2013

Latsommar

Det är lite skralt med inläggen här nu men vad katten det är ju sommar och sol och jag har verkligen gått in i ett slowmood av gigantiska proportioner. Jag provade i alla fall nya tränset och det klädde verkligen Russ, eller vad tycker ni? Nu är det köpstopp igen några månder framöver!! Helt säkert!!
 
I förrgår skrittade vi ut, jag och BG det var riktigt skönt för det blåste och var lite mulet så flygfän och andra kryp höll sig borta. Knatten var dessutom riktigt pigg?? Det var oväntat faktiskt, men det berodde nog på all blåst. Vi gjorde oss bekanta med en liten träbro som går över ån. Den hade Knatten inga som helst tankar på att gå över, så han tvärvände, tog bettet och stack åt andra hållet. Jag fick hoppa av och leda honom över trots att Ture redan var långt borta på andra sidan. Hade Knatten kunnat åla sig över så hade han nog gjort det men hästar är ju inte bra på att åla så han fick nöja sig med att knäa över i stället! Detta upprepades även på hemvägen då vi skulle över från andra hållet. Den bron kommer vi nog att ha en del diskussioner om framöver!!
 
I går var det varmt igen så då hoppade jag över ridningen, jag vet jag är slö. Nu ska jag åka och köpa havre och hämta hö för Russ har tappat lite dom är veckorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar