onsdag 5 juni 2013

Talangfulla hästar!!

Olika hästar har olika talanger, Totilas har sina fantastiska rörelser, Ninja La Silja en stor hopptalang. Legolas var en travtalang av rang, ja ni kan säkert räkna upp hur många talangfulla hästar som helst.

Även jag har några talangfulla hästar i min närhet. Vi kan börja med min egen han har en stor talang när det gäller att krossa tår (eller fingar)på folk, framförallt på mig. Knatten har en otrolig förmåga att ställa sig på en i tid och otid.

Knattens vän Slipsen är även han en talangfull häst, hans specialitet är att ge välriktade sparkar på folks ben. Han har en otrolig snärt och tryck i sina ben och han lämnar ett stilrent och tydligt avtryck efter sig där hans hov träffat. Fråga M hon kan bekräfta det!

Sist men inte minst så har vi lille Ture, han är dessutom en dubbeltalang. Tures ena talang är att fastna med sina hovar eller skor i olika saker. Ingen annan häst kan som Ture pilla in sina ben i stängsel, hönät, vattenspannar eller annat som finns i hans närhet. Hans upfinnigsrikedom i hur man kan fastna på olika sätt är till synes outsinlig. Dessutom är han en hejare på att pilla sönder saker eller att kasta omkring med dom vilket bara det är en talang i sig.

Vilka talanger finns det månne mer där ute!! Skriv gärna och berätta!
 
 
 
Fastnatalang och Tåkrossartalang
 
 

Sparktalang

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar