fredag 14 juni 2013

Tant brun är lite kinkig i dag!

I dag har jag en sådan huvudvärk så att det är helt makalöst. Näsan är helt stopp och kroppen värker. En sommarförkylning på gång kanske. Mår inte toppen i alla fall.

Det kanske ger en förklaring till att det var så mycket motmänniskor ute i farten i går. Motmänniskor är sådana människor som vandrar omkring på jorden för att vara till så mycket besvär som möjligt för just dig! Dom har en tendens att dyka upp överallt, speciellt om du är sressad eller mår dåligt på något sätt.

Dom är mästare på att vara i vägen och dom visar ingen som helst hänsyn till just dig! Det är sådana människor som inte bör vara ute på vägarna. Dom brukar nämligen  ligga och puttrar i 30 km i timmen framför dig på vägar där man helst bör köra i 90. Dessutom väljer dom att göra det när det är helt omöjligt att köra om och när du har brottom!!

I affären går dom långsamt, långsamt framför dig! Varuvagnarna placerar dom så att dom är i vägen på mesta möjliga sätt. Dessutom ska dom ha exakt samma varor som du så därför blir du inte av med dom även om du försöker. Dom hamnar precis framför dig i kön till kassan och ska då ha cigaretter eller snus som inte finns i just den kassan.

Dom kan också vara sådana personer som vill att du ska göra saker till dom, saker som du inte alls vill göra eller har tid med. Eller så vill dom att du ska göra saker på ett visst sätt, ett sätt som du inte alls känner dig bekväm med. Eller så vill dom bara ha något från dig, något som du inte kan vill eller orkar ge!!

Motmänniskor är helt enkelt sådana människor som retar gallfeber på dig på alla möjliga sätt! Dom dyker som sagt oftast upp dagar då du är lite ur form! Har ni också motmänniskor i er omgivning?

Funny Friendship Ecard: It's quite simple really, Some people just need a high-five, In the face... ...with a chair.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar