onsdag 30 januari 2013

Ingen energi

I dag har jag vabat och det vill säga att jag har slöat hela dagen och Mathea har frisknat till, jag har ingen energi att ta  mig för någonting! Jag känner mig helt kraftlös så jag kanske också håller på att bli sjuk? Skulle ju vara typiskt att ligga i feber när det äntligen händer något kul på hästfronten, som träningen i helgen. Fast jag blir sällan så sjuk att jag måste ligga i sängen så det är nog ingen fara.

I går vilade Knatten från hoppträningen och jag hoppade Ture i stället. Det gick sådär eftersom allt blev fel från början. Jag var sen från jobbet och fick stressa som bara den med att fixa i ordning till Ture innan hoppningen. Jag hann därför inte rida fram ordentligt och Ture och jag blev inte riktigt vänner förrän i slutet av passet. Till slut förstod vi varandra och då gick det ganska bra.

Efter Ture var det Knattens tur och jag red runt lite på honom i ridhuset. Det blev ett ganska kort pass men vi tog några språng på hindren som stod uppställda, dom var mycket låga, han kändes fin så jag höll inte på så länge. I dag har J haft honom och hon håller med om att han är trevlig att rida nuförtiden.

När jag ledde in honom i stallet konstaterade jag att det är nog dags att dra ner lite på maten igen för de var hemskt vad Knattens mage hade växt. Nästan över en natt tycker jag, för inte hade han en sådan rondör dagen innan? Knatten är en häst som både går upp och ner fort. Jag får väl dra ner lite på höet. Det har nog blivit lite mycket av det eftersom han både får hö i påsar och hö i sitt slowfeeder nät. Jag tror att jag kanske har överdrivit mängden i nätet lite?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar